Altijd lage prijzen en topkwaliteit

Kiyoh score DOV Vloeren

Antieke houten vloeren chateau ( PEFC Gecertificeerd )

Chateau vloeren zijn door de diverse sorteringen en afwerkingen een goede keuze voor u. De antieke chateau vloer in het specifiek kan ook voor gekozen worden wanneer u een moderne inrichting heeft van uw huis. In de onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een mogelijk eindresultaat. Chateau antiek is een goede keuze wanneer u lichte tint heeft op uw muren of de door u gekozen meubels.

U kunt in onze filialen en website alle afwerkingen bekijken van de chateau vloer. Wij zijn gevestigd in Papendrecht ( Provincie Zuid Holland ) en Den Dungen ( Provincie Noord Brabant ). Wij kunnen u adviseren en helpen maar het maken van de juiste keuze voor uw huis. Daarnaast hebben we zeer concurrerende prijzen voor onze vloeren.

Alle vloeren zijn voorzien van het PEFC keurmerk waardoor we kunnen garanderen dat de houten vloer voor minimaal 70% bestaat uit gerecycled houtwerk. PEFC garandeert u als klant dat het houtwerk afkomstig is uit een duurzaam beheert bos.

U kunt bij onze klantenservice bereiken via 073 – 594 37 86. Heeft u vragen over de antieke houten vloer of over het PEFC keurmerk? We staan u graag te woord.

© 2021. DOV vloeren