D.O.V Vloeren trotse partner De Vloerderij

Sinds Maart 2017 is D.O.V Vloeren partner geworden van De Vloerderij. Wij vertegenwoordigen De Vloerderij in regio Brabant. Wij zijn gevestigd in Den Dungen ( Regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg ). U kunt bij ons eenvoudig binnen komen tijdens openingstijden of contact met ons opnemen voor een afspraak.

Wie is D.O.V. Vloeren?

D.O.V. Vloeren is gespecialiseerd in massief eiken vloeren en multiplanken. We bieden een ruim assortiment van vloeren aan met verschillende afwerkingen, kleuren en sorteringen. U kunt als consument bij ons kopen tegen groothandelsprijzen waardoor u profiteert van zeer scherpe prijzen.

Wij zijn in 1999 begonnen als familiebedrijf met de verkoop van houten vloeren. 18 jaar later doen we dit nog steeds met veel plezier. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat ziet u dan ook terug in onze producten en werkwijze.

Onze voordelen

Wij hebben een eigen zagerij in Tsjechië waardoor we vloeren op korte kunnen leveren. Alle vloeren uit onze zagerij zijn voorzien van het FSC keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd dat de vloeren voor minimaal 70% bestaan uit gerecycled materiaal. U kunt in onze filialen ( Den Dungen & Papendrecht ) terecht voor gratis meetadvies en een kop koffie.

Bel ons nu!

Wilt u meer weten over een van onze vloeren of heeft u vragen omtrent onze legservice? We staan u graag te woord!

Filiaal Den Dungen
Telefoonnummer: 073 - 594 37 86

Filiaal Papendrecht
Telefoonnummer: 078 - 642 61 66

E: info@dovvloeren.nl

Onze voordelen

   Snelle levertijd
   Hoge kwaliteit
   Betaalbaar
   Klanttevredenheidsscore van 9,5
   Koop als consument bij de groothandel