Houten vloeren voor bedrijfsruimtes

D.O.V. Vloeren heeft een brede range van houten vloeren.

Onze vloeren zijn geschikt om te leggen voor kleine en grote oppervlakken. De Chateau Naturel is een veel gekozen vloer en dat niet zonder reden. De Chateau vloer is verkrijgbaar als massief eiken vloer en tevens als Multiplanken vloeren. De Chateau serie omvat vele kleuren waardoor hij qua design eenvoudig aansluit bij uw meubelen. In onze filialen kunt u komen kijken naar de diverse kleuren en een proefmonster mee nemen zodat u in uw ruimte een impressie kunt creëren hoe dat het eindresultaat gaat ogen.

Voor bedrijfsruimtes is deze vloer perfect. Deze is geschikt om te leggen over grote oppervlakken en vloerverwarming of koeling vormt geen enkel probleem. Onze houten vloeren starten al vanaf 22,95€ en variëren tot een prijs van c.a. 60€ excl. btw. Voor u als bedrijf dus zeer interessant. U heeft keuze uit diverse modellen, kleuren en sorteringen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Houten vloeren zijn een natuurproduct en vereisen vakmanschap en een stukje zorg. Vanaf de zagerij tot aan uw huis zorgen wij dat de vloer perfect in uw ruimte komt te liggen. Wij hebben een legservice in Nederland en België.

Meer weten? Bel ons nu op: +31 (0)73 - 594 37 86


DOV Den Dungen

Het Schild 15a
5275 EB Den Dungen

DOV Papendrecht

De Biezen 38a
3355 ET Papendrecht

Dé houten vloeren specialist