Houten vloeren voor bedrijfsruimtes

D.O.V. Vloeren heeft een brede range van houten vloeren.

Onze vloeren zijn geschikt om te leggen voor kleine en grote oppervlakken. De Chateau Naturel is een veel gekozen vloer en dat niet zonder reden. De Chateau vloer is verkrijgbaar als massief eiken vloer en tevens als Multiplanken vloeren. De Chateau serie omvat vele kleuren waardoor hij qua design eenvoudig aansluit bij uw meubelen. In onze filialen kunt u komen kijken naar de diverse kleuren en een proefmonster mee nemen zodat u in uw ruimte een impressie kunt creëren hoe dat het eindresultaat gaat ogen.

Voor bedrijfsruimtes is deze vloer perfect. Deze is geschikt om te leggen over grote oppervlakken en vloerverwarming of koeling vormt geen enkel probleem. Onze houten vloeren starten al vanaf 22,95€ en variëren tot een prijs van c.a. 60€ excl. btw. Voor u als bedrijf dus zeer interessant. U heeft keuze uit diverse modellen, kleuren en sorteringen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Houten vloeren zijn een natuurproduct en vereisen vakmanschap en een stukje zorg. Vanaf de zagerij tot aan uw huis zorgen wij dat de vloer perfect in uw ruimte komt te liggen. Wij hebben een legservice in Nederland en België.

Meer weten? Bel ons nu op: +31 (0)73 - 594 37 86


DOV Den Dungen

Het Schild 15a
5275 EB Den Dungen

DOV Papendrecht

De Biezen 38a
3355 ET Papendrecht

Bel ons nu!

Wilt u meer weten over een van onze vloeren of heeft u vragen omtrent onze legservice? We staan u graag te woord!

Filiaal Den Dungen
Telefoonnummer: 073 - 594 37 86

Filiaal Papendrecht
Telefoonnummer: 078 - 642 61 66

E: info@dovvloeren.nl

Onze voordelen

   Snelle levertijd
   Hoge kwaliteit
   Betaalbaar
   Klanttevredenheidsscore van 9,5
   Koop als consument bij de groothandel