Plankenvloer voor appartementen

D.O.V. Vloeren is gespecialiseerd in het leveren van houten vloeren. Wij kunnen onze vloeren leveren in diverse kleuren, maten en sorteringen. Zo is het voor ons ook mogelijk om vloeren te leggen in ruimtes met kleinere oppervlakken zoals appartementen of flats. In ons assortiment op de website kunt u kiezen uit alle vloeren die erop staan. Als u een tekening heeft van uw locatie dan kunnen wij berekenen hoeveel vierkante meters u nodig heeft. Wij kunnen gratis en vrijblijvend een offerte uit brengen.

Zwevend leggen plankenvloer

Er zijn diverse mogelijkheden om vloeren te leggen. Zwevend leggen is van deze methodes de meest gebruikte. De reden dat wij zelf vaak kiezen voor het zwevend leggen is dat als u besluit te verhuizen u simpelweg de vloer weer mee kunt nemen. Vloeren worden steeds minder vaak verlijmd gelegd. Alleen bij grote oppervlakken is het noodzakelijk om de vloeren verlijmd te leggen.

Duurzaam en kwaliteit

Onze vloeren zijn voorzien van het FSC-keurmerk. Dat houdt in dat minimaal 70% van de vloer gemaakt is van gerecycled hout. In ons assortiment hebben we drie typen houten vloeren:

    ·Massief eiken vloeren

    ·Multiplanken

    ·Lamelparket

In een ander artikel in ons blog leggen we uit waar het verschil in zit tussen de diverse vloeren. We raden u aan om dit artikel goed door te lezen. Wilt u liever telefonisch contact om van ons een advies te ontvangen? Bel ons dan via 073 - 594 37 86. We staan u graag te woord.

U bent ook welkom in onze showrooms in Den Dungen en Papendrecht. Daar kunt u de verschillende soorten vloeren bekijken onder het genot van een kopje koffie/thee.

Bel ons nu!

Wilt u meer weten over een van onze vloeren of heeft u vragen omtrent onze legservice? We staan u graag te woord!

Filiaal Den Dungen
Telefoonnummer: 073 - 594 37 86

Filiaal Papendrecht
Telefoonnummer: 078 - 642 61 66

E: info@dovvloeren.nl

Onze voordelen

   Snelle levertijd
   Hoge kwaliteit
   Betaalbaar
   Klanttevredenheidsscore van 9,5
   Koop als consument bij de groothandel