Wat kost een houten vloer?

Bij Den Otter vloeren (DOV vloeren) heeft u enorm veel keuze met betrekking tot een houten of eiken vloer. Zo kunt u kiezen voor een massief eiken vloer, laminaatvloer, lamelparket of een multiplank vloer. Dan is iedere soort vloer ook nog eens in talloze kleuren, vormen en maten te verkrijgen. Uw gewenste vloer van hout is dus altijd te vinden bij DOV vloeren!

Kosten van een houten of eiken vloer

De kosten van een houten vloer hangen af van de soort vloer, de kleur en natuurlijk de afmeting. De populariteit van vloeren van hout is de laatste jaren enorm gestegen en dat heeft te maken met de talloze mogelijkheden en veelzijdigheid dat een houten vloer te bieden heeft. De warme uitstraling in combinatie met de natuurlijke isolatie zorgen voor een enorme aantrekkingskracht. Tel daarbij op dat een houten vloer in ieder interieur past en altijd bijdragen aan een gezellig karakter van je huiskamer. Hieronder hebben we een handige tabel voor u opgesteld waarin u kunt zien wat de gemiddelde kosten per vierkante meter zijn per soort vloer.

Hoeveel kost een houten vloer?

Type vloer

Prijs per vierkante meter

  • Tussen €11,50 en €22,95 per m2
  • Tussen €39,95 en €55,00 per m2
  • Tussen €24,95 en €39,95 per m2
  • Tussen €39,95 en €55,00 per m2

Offerte aanvragen bij DOV vloeren

De legservice van DOV vloeren is een zorg die we voor u weghalen. Met onze legservice zal er vooraf goed ingemeten worden hoe veel m2 vloer er nodig is en weet u zeker dat de houten vloer perfect gelegd wordt. Onze vloerenleggers leggen de vloer bij u neer en geven u een advies hoe u de houten vloerdelen het beste kunt onderhouden. Bent u geïnteresseerd in een vloer van DOV vloeren en wilt u gebruik maken van onze legservice? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en we zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Bel ons nu!

Wilt u meer weten over een van onze vloeren of heeft u vragen omtrent onze legservice? We staan u graag te woord!

Filiaal Den Dungen
Telefoonnummer: 073 - 594 37 86

Filiaal Papendrecht
Telefoonnummer: 078 - 642 61 66

E: info@dovvloeren.nl

Onze voordelen

   Snelle levertijd
   Hoge kwaliteit
   Betaalbaar
   Klanttevredenheidsscore van 9,5
   Koop als consument bij de groothandel