9 uit 62 beoordelingen
4.5/5

Lamelparket

Ons aanbod lamelparket vloeren

Lamelparket: een woord dat niet direct bij iedereen een lichtje doet branden, al zien we dat deze vloersoort steeds vaker gekozen wordt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is lamelparket geen laminaat. Het is parket dat bestaat uit lagen van verschillende planken, van multiplex als onderlaag tot hardhout als toplaag, die door middel van een laagje lijm aan elkaar verbonden zijn. De laag waar je op loopt en die je ziet, geeft dus hetzelfde aanzicht als een parketvloer die volledig uit hardhout bestaat. Doordat alleen de toplaag van echt hardhout is en niet de gehele plank, kan lamelparket flink in prijs verschillen ten opzichte van massief parket.

Voordelen van lamelparket

Naast dat lamelparket in veel gevallen een voordeligere keuze is, biedt deze vloersoort nog genoeg andere voordelen. Zo is er een ruime keuzemogelijkheid uit verschillende kleuren en afwerkingen die allemaal een andere sfeer creëren. Denk hierbij aan naturel, white wash of grijs gerookt hout. Een ander groot voordeel van lampelparket, is dat het in vergelijking met massief parket een stuk beter tegen temperatuurverschillen kan. Dit zorgt ervoor dat lamelparket goed te combineren is met vloerverwarming. Mocht u interesse hebben in een verwarmde vloer van deze vloersoort, laat u hierover dan wel eerst even goed informeren over de exacte mogelijkheden.

Visgraat lamelparket

Vandaag de dag is visgraat een erg populaire manier van leggen. Planken of stroken worden schuin en haaks op elkaar gelegd waardoor er trapsgewijs een visgraat patroon ontstaat. Omdat er steeds meer vraag kwam naar visgraat en wij als DOV graag met de tijd meegaan, is ons lamelparket tegenwoordig ook geschikt voor het leggen in visgraat. Neem voor meer informatie contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn bij de door u gewenste vloer.

Een impressie van ons aanbod

Chateau

Kolonial

Pelgrim

Harfa vintage

Karel IV

Harfa

En meer

Vrijblijvend advies op maat

Of vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan