Altijd lage prijzen en topkwaliteit

Kiyoh score DOV Vloeren

Over ons

Alles wat je moet weten

over DOV vloeren

DOV Vloeren is leverancier van massief houten vloeren, lamelparket en laminaat. Vanuit onze filialen in Den Dungen en Papendrecht leveren wij vloeren door heel Nederland en België, aan zowel bedrijven als particulieren. Door de rechtstreekse verbinding met  onze vaste schaverij in Tsjechië kunnen wij onze klanten het hele jaar kwalitatief hoogwaardige eiken vloeren aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

DOV is in 2001 begonnen als een familiebedrijf met een kleine showroom in Den Dungen.  In de jaren daarna is deze showroom geleidelijk uitgebreid en is ook het assortiment en de voorraad aan vloeren aanzienlijnlijk toegenomen. In 2005 hebben wij een extra vestiging  geopend in Papendrecht om nog beter bereikbaar te zijn voor onze klanten in Zuid- en Noord-Holland. Ondanks de groei heeft DOV altijd het kleinschalige karakter van de eerste jaren behouden, omdat voor ons direct contact met de klant en persoonlijke service voorop staan.

Wij nodigen u daarom graag uit om eens een kijkje te komen nemen in een van onze showrooms om een goede indruk te krijgen van de vele verschillende vloeren in het assortiment. Uiteraard staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden, om advies op maat te leveren en om geheel vrijblijvend een offerte te maken voor de vloer van uw keuze.

Dus, namens Bas en Mark den Otter… tot ziens bij DOV!

Dit vinden voorgaande klanten

Hele professionele service en een ontzettend mooi assortiment. Onze houten vloer is perfect gelegd en we uitermate tevreden over de legservice van Den Otter vloeren. Wij genieten volop van onze massief eiken vloer!

Thom

Valkenswaard
Laat je inspireren

Door onze blogartikelen

Op de hoogte blijven?

© 2022. DOV vloeren