Kiyoh reviews

Parket vloer (Massief eiken)

Multiplanken vloer

Aanbiedingen

Laminaat

Toebehoren

Lamelparket vloer

Houten en eiken vloeren van DOV vloeren

Bent u op zoek naar een houten, laminaat of multiplank vloer? Bij DOV vloeren bent u op de juiste plaats voor je gewenste houten vloeren. De ondergrond in je woning is niet alleen functioneel maar ook nog eens een sfeermaker in je interieur. Het is daarom enorm belangrijk dat je de juiste keuze maakt met betrekking tot het aanschaffen en laten leggen van een vloer. Of je nou op zoek bent naar een laminaatvloer, eikenhouten vloer of parketvloer, bij Den Otten Vloeren (DOV) kan je gegarandeerd slagen!

Wat heeft DOV vloeren u nog meer te bieden?

Bij DOV heeft u enorm veel keuze uit soorten, maten en kleuren vloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloer die perfect past bij uw moderne interieur zoals een lichte Soft Tone vloer. Of, wanneer u een wat donkerdere vloer zoekt voor uw vintage interieur, zou een vintage laminaat wel beter kunnen passen. De collectie houten vloeren van DOV is zo uitgebreid, dat u altijd kunt slagen voor uw gewenste houten vloer.

Wat voor houten vloeren zijn er?

Er zijn verschillende soorten houten vloeren op de markt verkrijgbaar. Hierbij een kleine opsomming van de meest voorkomende soorten vloeren.

De volgende soorten houten vloeren zijn er:

  1. Massief
  2. Multiplanken
  3. Lamelparket
  4. Eiken vloeren
  5. Laminaat
  6. Parket

Welke soorten houten vloeren hebben wij u te bieden:

Uw houten vloer laten leggen door DOV vloeren?

Naast de uitgebreide keuze aan houten vloeren kunt u de vloer ook laten leggen door DOV vloeren. Het is namelijk zo dat wij een legservice aanbieden voor het leggen van uw vloer. Met onze legservice weet u 100% zeker dat de houten vloer perfect in uw huiskamer, slaapkamer, overloop of andere ruimte in uw huis komt te liggen. Daarnaast kunnen onze leggers vooraf de oppervlakte van uw woning nauwkeurig inmeten zodat u nooit vloer te kort komt. Een ander voordeel van het inmeten is dat onze leggers dan ook direct kunnen zien welke ondervloer er al in ligt en kunnen zij u ter plekke adviseren waar dit nodig is.

Eiken en houten vloeren voor groothandelsprijzen

De mooiste vloeren van hout zijn te vinden in het assortiment van DOV vloeren. Maar naast het grote assortiment kunt u ook bij ons terecht voor aantrekkelijke aanbiedingen op uw gewenste soort vloer. Of u nou op zoek bent naar een White Wash, vintage, moderne of donker gerookte vloer, bij Den Otter Vloeren bent u altijd op het juiste adres. Bij ons kunt u uw gewenste soort laminaat, massief eiken vloer, lamelparket of multiplank eiken bestellen voor groothandelsprijzen. Een houten vloer koopt u dus erg goedkoop bij Den Otter Vloeren! Met een goedkope houten vloer van DOV vloeren kunt u genieten van een prachtig interieur in uw nieuwe of bestaande woning. Zeer voordelig en van absolute topkwaliteit!

Meer informatie over het leggen van een houten vloer?

Wilt u nog meer weten over het lagen leggen van uw houten vloer of laminaatvloer, of wilt u simpelweg meer informatie over het zwevend leggen van een vloer of de behandeling van een houten vloer, kijk dan eens naar onze uitleg door hier te klikken .

Dé houten vloeren specialist