Lamelparket vloer

Lamelparket is net als de standaard multiplank een samengesteld vloerdeel, bestaande uit 3 lagen hout en hierdoor ook geschikt voor op vloerverwarming. De bovenste laag bestaat uit ca. 4 mm eiken en kan precies hetzelfde worden afgewerkt als massief eiken. Door de eenvoudige samenstelling van de vloerdelen is lamelparket bovendien een relatief goedkoop alternatief.

Type vloer:

Lamelparket vloer Eiken vloer (3-laags)Lamelparket

Lamelparket

Lamelparket naturel aanbieding

Lamelparket naturel aanbieding

Lamelparket White Wash aanbieding

Lamelparket White Wash aanbieding

Lamelparket Gerookt grijs aanbieding

Lamelparket Gerookt grijs aanbieding

Bezoek onze Showroom

Wilt u bij ons de in de showroom komen kijken naar onze collectie houten vloeren? Vul uw naam, e-mail en woonplaats in en wij berekenen de dichtsbijzijnde locatie voor u!

Contact met DOV

Wilt u meer weten over onze vloeren? Bel ons via 073 - 594 37 86 of stuur nu een e-mail naar info@dovvloeren.nl Uiteraard bent u ook welkom voor een kop koffie op locatie!

  • Gratis advies
  • Gratis meetadvies
  • Legservice in Nederland en België
  • PEFC gecertificeerd
  • Lange levensduur
  • Gevestigd in Den Dungen en Papendrecht

Komt u liever langs in onze winkels? U kunt indien gewenst altijd een afspraak plannen op een door u gewenste tijd. De koffie staat voor u klaar!

Extra informatie

Waarom kiezen voor een lamelparket vloer?

Lamelparket en multiplank vloeren hebben een aantal specifieke voordelen tegenover massief houten vloeren. Dit komt doordat lamelparket bestaat uit meerdere kruislings gelijmde lagen die zorgen voor stevigheid, stabiliteit en duurzaamheid. Dankzij de toplaag van gefineerd hout ziet een lamelparket vloer er uit als een massieve houten vloer en voelt deze ook nog eens hetzelfde. Daarnaast is lamelparket ook nog eens beter voor uw portemonee in vergelijking met een massief houten vloer.

Het verschil tussen lamelparket en multiplank.

Bij een snelle blik op de vloer zou er geen te merken zijn tussen lamelparket of een multiplank vloer. Echter, er zit wel degelijk verschil tussen beide vloersoorten. Het grootste verschil zit hem in de manier waarop de vloerlagen met elkaar verlijmd zijn. Zo is lamelparket een soort vloer waarbij de grenen vloerlagen kruislings met elkaar verlijmd zijn en bestaat de onderkant uit lang grenenhout. Een multiplank vloer bestaat uit een laag multiplex waaronder de vloerdelen met elkaar verlijmd zijn. De toplaag van een multiplanken vloer is in verschillende diktes verkrijgbaar waardoor de plank zwaarder wordt en iets beter blijft liggen.

Wat te verwachten van DOV vloeren?

Bij DOV vloeren kunt u niet alleen de beste kwaliteit houten vloeren en lamelparket verwachten maar kunt u ook nog eens profiteren van onze legservice. Uw lamelparket laten leggen door de legservice van DOV vloeren zorgt ervoor dat u altijd zeker weet dat de vloer perfect wordt gelegd in uw interieur. Naast het leggen van lamelparket kunt u bij DOV vloeren ook terecht voor:

De afwerking van lamelparket.

Lamelparket beschikt over een toplaag dat net zo kan worden afgewerkt als deze van een massief eiken vloer. De toplaag is ca. 4 mm dik en is gemaakt van eikenhout. De eiken toplaag geeft de lamelparket vloer een prachtige uitstraling en is nog voordelig ook!Dé houten vloeren specialist