Gesloten van 30 Juli t/m 19 Augustus!

Lamelparket vloer

DOV Vloeren heeft een groot assortiment hoogwaardige vloeren. Wilt u een parketvloer aanschaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen u een hoogwaardige parketvloer en komen deze vloer netjes thuis leggen. Ook als u lamelparket wil kopen, zit u goed bij DOV Vloeren.

Type vloer:

Lamelparket vloer Eiken vloer (3-laags)Lamelparket

Lamelparket

Lamelparket naturel aanbieding

Lamelparket naturel aanbieding

Lamelparket White Wash aanbieding

Lamelparket White Wash aanbieding

Lamelparket Gerookt grijs aanbieding

Lamelparket Gerookt grijs aanbieding

Bezoek onze Showroom

Wilt u bij ons de in de showroom komen kijken naar onze collectie houten vloeren? Vul uw naam, e-mail en woonplaats in en wij berekenen de dichtsbijzijnde locatie voor u!

Contact met DOV

Wilt u meer weten over onze vloeren? Bel ons via 073 - 594 37 86 of stuur nu een e-mail naar info@dovvloeren.nl Uiteraard bent u ook welkom voor een kop koffie op locatie!

  • Gratis advies
  • Gratis meetadvies
  • Legservice in Nederland en België
  • PEFC gecertificeerd
  • Lange levensduur
  • Gevestigd in Den Dungen en Papendrecht

Komt u liever langs in onze winkels? U kunt indien gewenst altijd een afspraak plannen op een door u gewenste tijd. De koffie staat voor u klaar!

Extra informatie

Wat is een parketvloer?

Een parketvloer wordt gemaakt van houten vloerdelen. Het verschil tussen een laminaatvloer en een parketvloer, is dat een parketvloer daadwerkelijk van hout gemaakt wordt. Een laminaatvloer is gemaakt van kunststof en wordt verrijkt met een foto van hout op de toplaag, om de vloer de uitstraling van een houten parketvloer te geven.

Wat is lamelparket?

Er zijn twee soorten parket, namelijk massief market en lamelparket. Lamelparket bestaat uit meerdere lagen van houten planken, die stevig en strak aan elkaar bevestigd zijn met lijm. De toplaag van lamelparket is gemaakt van hardhout en is minimaal 3 tot maximaal 6 millimeter dik. De middenlaag van lamelparket bestaat doorgaans uit vurenhouten strookjes.

Waarom kiezen voor een parketvloer?

Een parketvloer heeft niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ziet er bovendien warm en sfeervol uit in uw huis. Daar komt nog bij dat een parketvloer uw huis goed isoleert. Dit komt omdat de vloer van dik hout gemaakt is. Hout heeft een hoge isolatiewaarde. Een ander voordeel van een parketvloer, is het feit dat deze vloer erg gemakkelijk hersteld kan worden bij eventuele schade. Dit doet u door de vloer te schuren en vervolgens verder te behandelen.Dé houten vloeren specialist