Laminaat

Bij DOV heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan laminaatvloeren om uw woon- of werkomgeving de juiste warmte en sfeer te bezorgen. Deze zorgvuldig geselecteerde vloeren maken deel uit van de Tree Floor & Design-collectie waarin u voor elk interieur, van klassiek tot modern, een passend ontwerp vindt.


Megaliving
Vintage laminaat
'

Extra informatie

Laminaat

Wilt u een hoogwaardige vloer met een prachtige uitstraling aanschaffen, zonder dat u hier veel geld in moet investeren? Dan koopt u laminaat bij DOV Vloeren. Laminaat ziet er niet alleen mooi uit, maar gaat bovendien vele jaren mee en is voordelig in de aanschaf.

Wat is laminaat?

Laminaat is een kunststof vloer die uit meerdere jaren bestaat. Een laminaatvloer lijkt op een houten vloer en dit komt omdat de toplaag van de vloer verrijkt wordt met een fotoprint van hout.

Waarom laminaat?

Kiest u ervoor laminaat aan te schaffen, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste heeft een laminaatvloer een zeer natuurlijke uitstraling. Dit komt door de fotoprint van hout op de toplaag van de vloer. Laminaat lijkt veel op echt hout, maar is in feite veel steviger en bovendien goedkoper.

Dit is dan ook direct het tweede voordeel van de laminaatvloer. Als u laminaat aanschaft, krijgt u een prachtige vloer zonder hier veel geld aan uit te moeten geven. Laminaat is altijd goedkoper dan een vloer van echt hout.

Tot slot heeft laminaat een lange levensduur. Omdat de vloer uit meerdere stevige lagen bestaat, gaat deze vele jaren mee. Zelfs als u laminaat intensief gebruikt, heeft u hier jaren plezier van.

Ruim assortiment van DOV Vloeren

DOV Vloeren heeft een ruim assortiment hoogwaardig laminaat. Wat voor laminaatvloer u ook zoekt: u bent bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u zelfs vintage laminaat. Dit is een laminaatvloer met een vintage afwerking, die uw huis nog meer sfeer en warmte geeft.

Weet u niet zo goed welke laminaatvloer het mooist staat in uw stijlvolle interieur? Neem dan contact met ons op. Bij DOV Vloeren krijgt u namelijk altijd geheel gratis vloeradvies. En wilt u onze laminaatvloeren eens in het echt bewonderen? Kom dan naar onze vestiging in Den Dungen of bezoek onze winkel in Papendrecht. Wij laten u onze prachtige laminaatvloeren graag zien.
Dé houten vloeren specialist