Altijd lage prijzen en topkwaliteit

Kiyoh score DOV Vloeren

Massief onbehandelde vloer

massief onbehandelde vloer

Massief onbehandelde vloer

Wilt u een massief eiken vloer aanschaffen, maar wilt u deze vloer niet verder laten behandelen? Dan bent u bij DOV Vloeren aan het juiste adres. Wij verkopen massief eiken vloeren die behandeld zijn met olie, wax of een ander product, maar hebben ook massief onbehandelde vloeren van eikenhout in het aanbod.

De pracht van een massief onbehandelde vloer

Een massief onbehandelde vloer ziet er net iets ruwer uit dan een massief eiken vloer die wel behandeld is. Wilt u uw interieur wat meer ‘edge’ geven? Dan raden wij u zeker aan een massief onbehandelde vloer te kopen. Deze ruwe vloer heeft een extra natuurlijke uitstraling. Bekijk onze massief onbehandelde vloeren eens in onze showroom en u ziet vanzelf de pracht van een massief eiken vloer die niet behandeld is.

Onbehandelde eiken vloer kopen?

Wilt u een onbehandelde eiken vloer kopen? Dan zit u goed bij DOV Vloeren. Kom eens naar onze winkel in Den Dungen of bezoek onze showroom in Papendrecht. In de winkels van DOV Vloeren kunt u al onze vloeren bekijken, waaronder ook onze onbehandelde eiken vloeren. Door onze onbehandelde eiken vloeren eens in het echt te bekijken, vindt u vanzelf de perfecte massief eiken vloer voor uw stijlvolle interieur.

Legservice van DOV

Heeft u de perfecte massief eiken vloer gevonden in een van onze winkels? Dan kunt u deze vloer zelf leggen, maar u kunt ook gebruik maken van de legservice van DOV. Maakt u gebruik van onze legservice, dan weet u zeker dat uw nieuwe vloer goed gelegd wordt. Ook bespaart u veel tijd, aangezien u uw massief eiken vloer niet zelf hoeft te leggen als u gebruik maakt van onze voordelige legservice.

Beschikbare kleuren
Specificaties
Afwerking
Geschaafd of gestopt/geschuurd.

 

Dikte
20 mm en 14 mm

 

Breedte
10 – 20,5 cm (20 mm dik)
10 – 15 cm (14 mm dik)

 

Sortering
Rustiek A/B/C, rustiek B/A en rustiek A

 

Lengtes
40 % 40 cm – 165 cm en 60 % langer dan 170 cm (langste deel kan 280 cm zijn)
Offerte aanvragen

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Bij ons ga je slagen!

Bezoek onze showrooms

Vind een showroom bij jou in de buurt

© 2021. DOV vloeren