Multiplanken vloer

De beste kwaliteit met een multiplanken vloer.

Een kwalitatief hoogwaardig alternatief voor de massieve vloerdelen zijn onze eiken multiplanken. Deze samengestelde vloerdelen met een toplaag van ca. 5 mm eiken hebben als eigenschap dat ze relatief zeer weinig werken. Anders gezegd, door de verlijming van de verschillende lagen zijn de multiplanken veel minder gevoelig voor schommelingen in de luchtvochtigheid in uw huis en zullen daarom minder krimpen en uitzetten dan massief eiken delen. Dit levert enkele grote voordelen op: de vloer kan nu ook zwevend worden gelegd in zeer brede kamers (tot ca. 12 m breed), in ruimtes met vloerverwarming kan nu ook een houten vloer worden geplaatst en door de relatief lage werking van de delen zal uw zwevende vloer ook beter klinken.

Multiplank / duoplank vloer Eiken vloer (meerdere lagen)Bezoek onze Showroom

Wilt u bij ons de in de showroom komen kijken naar onze collectie houten vloeren? Vul uw naam, e-mail en woonplaats in en wij berekenen de dichtsbijzijnde locatie voor u!

Contact met DOV

Wilt u meer weten over onze vloeren? Bel ons via 073 - 594 37 86 of stuur nu een e-mail naar info@dovvloeren.nl Uiteraard bent u ook welkom voor een kop koffie op locatie!

  • Gratis advies
  • Gratis meetadvies
  • Legservice in Nederland en België
  • PEFC gecertificeerd
  • Lange levensduur
  • Gevestigd in Den Dungen en Papendrecht

Komt u liever langs in onze winkels? U kunt indien gewenst altijd een afspraak plannen op een door u gewenste tijd. De koffie staat voor u klaar!