Multiplanken vloer

De beste kwaliteit met een multiplanken vloer.

Een kwalitatief hoogwaardig alternatief voor de massieve vloerdelen zijn onze eiken multiplanken. Deze samengestelde vloerdelen met een toplaag van ca. 5 mm eiken hebben als eigenschap dat ze relatief zeer weinig werken. Anders gezegd, door de verlijming van de verschillende lagen zijn de multiplanken veel minder gevoelig voor schommelingen in de luchtvochtigheid in uw huis en zullen daarom minder krimpen en uitzetten dan massief eiken delen. Dit levert enkele grote voordelen op: de vloer kan nu ook zwevend worden gelegd in zeer brede kamers (tot ca. 12 m breed), in ruimtes met vloerverwarming kan nu ook een houten vloer worden geplaatst en door de relatief lage werking van de delen zal uw zwevende vloer ook beter klinken.

Multiplank / duoplank vloer Eiken vloer (meerdere lagen)Multiplank Chateau vloer

Multiplank Chateau vloer

Multiplank Kolonial vloer

Multiplank Kolonial vloer

Multiplank Pelgrim vloer

Multiplank Pelgrim vloer

Multiplank Onbehandelde vloer

Multiplank Onbehandelde vloer

Bohemia vloer

Bohemia vloer

Moravia Houten Vloer

Moravia Houten Vloer

Harfa vloer

Harfa vloer

Harfa vintage Multiplank vloeren

Harfa vintage Multiplank vloeren

Karel IV Vloer

Karel IV Vloer

Soft Tone Multiplank Vloeren

Soft Tone Multiplank Vloeren

Bezoek onze Showroom

Wilt u bij ons de in de showroom komen kijken naar onze collectie houten vloeren? Vul uw naam, e-mail en woonplaats in en wij berekenen de dichtsbijzijnde locatie voor u!

Contact met DOV

Wilt u meer weten over onze vloeren? Bel ons via 073 - 594 37 86 of stuur nu een e-mail naar info@dovvloeren.nl Uiteraard bent u ook welkom voor een kop koffie op locatie!

  • Gratis advies
  • Gratis meetadvies
  • Legservice in Nederland en België
  • PEFC gecertificeerd
  • Lange levensduur
  • Gevestigd in Den Dungen en Papendrecht

Komt u liever langs in onze winkels? U kunt indien gewenst altijd een afspraak plannen op een door u gewenste tijd. De koffie staat voor u klaar!

Extra informatie

De eigenschappen van een multiplanken houten vloer.

Multiplanken vloeren en lamelparket hebben een aantal specifieke eigenschappen waarom deze vloeren erg populair zijn. Zo beschikken deze multiplank houten vloeren over kruislings verlijmde lagen hout en een dunne toplaag van prachtig gefineerd hout. Hierdoor krijgt de vloer een prachtige natuurlijke uitstraling en ziet deze eruit als een massief houten vloer. Echter, is lamelparket of een multiplank vloer veel duurzamer, stabieler en in de meeste gevallen voordeliger. Het grote voordeel van een multiplank vloer is dat deze optisch bijna niet te onderscheiden is van een massief eiken vloer. Daarnaast kan met een multiplank vloer dezelfde levensduur behaald worden als met een massief parket, wanneer gekozen wordt voor de variant met een dikkere toplaag. Het derde voordeel is dat een multiplank vloer geschikt is voor vloerverwarming, zeer stabiel is en makkelijk zelf te leggen is. Een multiplank eiken vloer is dus zeker de moeite waard om eens specifieker te bekijken.

De vier voordelen van een multiplank eiken vloer

  1. Geschikt voor vloerverwarming
  2. Stabiel
  3. Voordelig
  4. Makkelijk zelf te leggen

Lamelparket of multiplanken vloer.

Om de onduidelijkheid van het verschil tussen lamelparket en een multiplank vloer weg te halen, leggen we hier uit waarom deze soorten houten vloeren van elkaar verschillen. Een lamelparket houten vloer bestaat uit 3 lagen. De bovenlaag is in de meeste gevallen eiken, de middelste laag bestaat uit verschillende stukjes hout en de onderlaag is een backing. Een multiplank vloer beschikt over 2 lagen, de bovenlaag bestaat uit eikenhout en de onderlaag uit berken multiplex. Het berken multiplex is met het eikenhout verlijmd waardoor een multiplank vloer zelfs buiten gebruikt kan worden. Een multiplank houten vloer is een vloer van betere kwaliteit in vergelijking met een lamelparket vloer.

Wat heeft DOV nog meer te bieden?

Bij DOV vloeren kunt u voor meer terecht dan alleen een lamelparket of multiplanken vloer. Bekijk hieronder wat wij u nog meer te bieden hebben:

Multiplank eiken vloeren voor groothandelsprijzen

Bent u ook nog op zoek naar een mooie aanbieding voor een goedkope houten vloer? Bekijk dan eens onze aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen op uw multiplank of lamelparket vloer. Een eiken vloer of vloer van een ander soort hout is de sfeermaker in uw gehele interieur. Een prachtige donker gerookte eikenhouten vloer kan alleen al een gezellige sfeer creëren. De invloed van een eikenhouten vloer is niet te onderschatten en daarom kunt u bij DOV vloeren genieten van prachtige prijzen op uw gewenste multiplank vloeren. Bij ons kunt u profiteren van de mooiste multiplank eiken vloeren voor groothandelsprijzen waardoor u nooit te veel betaald. Ga voor de ideale prijs, kwaliteit verhouding. Kies voor DOV vloeren!Dé houten vloeren specialist