Altijd lage prijzen en topkwaliteit

Kiyoh score DOV Vloeren

Ondervloeren

Ondervloeren

Ondervloeren voor uw houten vloeren en laminaat

DOV beschikt over een uitgebreid assortiment aan ondervloeren voor houten vloeren en laminaat. U kunt bij ons terecht voor elke gewenste onderlaag, van vochtwerend plastic tot TNO-gecertificeerde, geluidsreducerende ondervloeren. Uw gewenste ondervloer voor de houten vloer, eiken vloer of laminaatvloer kunt u vinden bij D.O.V. Vloeren!

Dampfolie

Vochtwerend plastic van 0,13 mm dik ter bescherming van de onderzijde van de vloerdelen tegen optrekkend vocht uit beton of kruipruimte.

Alufoam / Thermopeet

Isolerende en egaliserende ondervloer van 3 mm dik, geschikt voor laminaat en parket. Alufoam bestaat uit een laag polyethyleenschuim voorzien van een aluminium PP-film.

Silencio

Sterk geluiddempende en egaliserende ondervloer van 3 mm dik, geschikt voor laminaat en parket. Silencio is door de lage thermische weerstand ook uitermate geschikt voor vloerdelen in combinatie met vloerverwarming.

Soundlayer

Een 10dB-geluidsreducerende ondervloer van 4 mm dik, speciaal ontwikkeld voor appartementen en bovenwoningen. De ondervloer is TNO-getest en voldoet aan alle Nederlandse geluidsnormen in combinatie met laminaat en houten vloeren.

Isofelt

Goed isolerende en egaliserende ondervloer van 7 mm dik in tegelvorm.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Bij ons ga je slagen!

Bezoek onze showrooms

Vind een showroom bij jou in de buurt

© 2021. DOV vloeren